Nový Seriál "Výbušná koťátka" na Netflixu: Nepropásněte Skvělou Zábavu!

Milí milovníci deskových a karetních her,

máme pro vás úžasnou novinku! Od 12. července můžete na Netflixu sledovat nový animovaný seriál "Výbušná koťátka". Tento seriál je inspirován populární karetní hrou stejného jména, která si získala srdce mnoha hráčů po celém světě.

Co Vás Čeká v Novém Seriálu?

Nová pravidla. Nová koťátka. Nový zmatek. Seriál "Výbušná koťátka" přináší nejriskantnější verzi hry, jakou jste kdy zažili. Připravte se na pořádnou dávku humoru a napětí, které si budete moci užít v originálním znění s titulky i v českém dabingu.

Můžete se těšit na ultimátní boj dobra a zla, který spouští zbrusu nová karta Armagedon za přítomnosti Ďábelské a Boží kočky. A kdo by rád zakusil trochu řízeného hazardu, pro toho je tu karta Čertovina. Na své si přijde prostě každý škodič i andílek!

Trailer na Seriál

Podívejte se na oficiální trailer a připravte se na nezapomenutelnou jízdu:

Pár Informací o Populární Hře Výbušná koťátka

Výbušná koťátka (Exploding Kittens) od autorů Elana Lee, Matthew Inmana a Shane Smalla je historicky nejúspěšnější hra na Kickstarteru. V roce 2015 změnila historii crowdfundingových kampaní, když na její vznik přispělo přes 219 000 lidí.

Jak se Hraje? Hra Výbušná koťátka je kočičí verzí Ruské rulety. Hráči se střídají v tazích, během kterých si dobírají karty, dokud někdo neobdrží Výbušné koťátko, čímž končí a je vyřazen ze hry. Balíček karet obsahuje také karty, které vám umožní se výbuchu vyhnout, například tím, že se podíváte na karty předem, přinutíte protivníka vzít si několik karet najednou či zamícháte balíček.

Edice Hry:

Vtipné ilustrace a texty vás pobaví a plně vtáhnou do hry, kterou budete chtít hrát stále dokola. Pravidla hry jsou velmi jednoduchá a snadno vysvětlitelná.

Tuto verzi hry lze kombinovat i s dalšími hrami z rodiny Výbušných koťátek.

Nepropásněte

Sledujte nový seriál "Výbušná koťátka" na Netflixu a užijte si nezapomenutelnou zábavu s vaší rodinou a přáteli. A pokud ještě nemáte svou libovolnou verzi hry, navštivte náš e-shop ZabavneHry.cz, kde najdete všechny edice této skvělé karetní hry.

Těšíme se na vaše názory a zkušenosti s tímto seriálem a hrou. Nezapomeňte se přihlásit k odběru našich novinek, abyste byli informováni o dalších skvělých produktech a akcích.

Doporučené produkty8