Novinka v nabídce: Ve stínu pyramid: Zásvětí

S radostí vám představujeme zbrusu novou hru v naší nabídce - Ve stínu pyramid: Zásvětí od vydavatelství BoardBros!

Ve stínu pyramid: Zásvětí je samostatně hratelná strategická hra, kterou lze také propojit s původní hrou Ve stínu pyramid. Tato hra je určena pro 1 až 4 hráče od 12 let a jedna hra trvá zhruba 45 minut.

Přehled hry

Ve hře Ve stínu pyramid: Zásvětí se každý hráč ujímá role dvořana ve starověkém Egyptě, který se připravuje na posmrtný život. Vaším cílem je shromáždit nejlepší sbírku artefaktů ve své hrobce a získat co nejvíce vítězných bodů. Budete soupeřit s ostatními hráči o nejcennější zbraně, šperky a umění, které vám pomohou na vaší cestě za věčným životem.

Hra nabízí nádherně zpracované komponenty, včetně:

  • Pravidel hry
  • 96 karet artefaktů (40 karet I. věku, 29 karet II. věku, 27 karet III. věku)
  • 4 karty hrobek
  • 4 přehledové karty

Každá hra je jiná díky možnosti kombinovat karty z obou dílů hry, což umožňuje hrát ve více než čtyřech hráčích a nabízí mnoho různých strategií.

Klíčové prvky hry

  • Strategické plánování: Pečlivě zvažujte, které karty nakoupíte a jak je použijete, abyste získali maximální počet bodů.
  • Kombinování sad: Získejte co nejvíce různých artefaktů a vytvořte z nich hodnotné sady, které vám přinesou velké množství bodů.
  • Variabilita: Díky možnosti propojit hru s původním dílem Ve stínu pyramid si můžete každou hru přizpůsobit podle svých představ a nálady.

Pokud jste fanoušky deskových her, které kombinují strategii, sbírání a krásné zpracování, Ve stínu pyramid: Zásvětí je pro vás ta pravá volba. Navštivte produktovou stránku zde a objednejte si tuto novinku ještě dnes!

Těšíme se na vaše dojmy z hraní a nezapomeňte nám zanechat hodnocení produktu. Pomůžete tak ostatním hráčům vybrat tu pravou hru pro ně.

Šťastné hraní!

Doporučené produkty1