Novinka: Hra Pásovec od REXhry brzy opět skladem

Vážení zákazníci a milovníci deskových a karetních her,

máme pro vás skvělou zprávu! Po velkém úspěchu a rychlém vyprodání se do našeho e-shopu vrací oblíbená hra Pásovec od vydavatelství REXhry. Předpokládané datum naskladnění je do 29.7., takže se můžete těšit na další skvělou zábavu už brzy.

O čem hra Pásovec je?

Pásovec je chytrá a zábavná karetní hra, ve které je cílem hráčů zbavit se číslovaných karet s hodnotami od 1 do 20. Ale není to tak jednoduché! Hráči musí hodit kostkami a dosáhnout součtu, který se shoduje s hodnotami karet v jejich ruce. Ve hře jsou tři různé barvy kostek, každá s různými čísly, což nutí hráče přemýšlet a strategicky volit správné kostky.

Navíc, pokud se vám nepodaří hodit požadované číslo, nemusíte zoufat. Ve hře jsou také žetony pásovců, které vám umožní modifikovat hody, a tím zvýšit vaše šance na úspěch.

Pásovec je skvělá hra pro dospělé, kteří si chtějí zahrát něco rychlého a chytrého, ale také se výborně hodí pro hraní s dětmi. Může být skvělým nástrojem pro procvičování počtů a logického myšlení.

Proč si hru Pásovec zamilujete?

  • Jednoduchá pravidla: Ideální pro rychlé pochopení a rychlé hraní.
  • Strategické myšlení: Výběr správných kostek a žetonů vám umožní vyhrávat.
  • Vhodné pro děti i dospělé: Zabaví celou rodinu a učí děti počítat.

Nepropásněte tuto příležitost a přidejte si Pásovce do svého seznamu přání nebo si hru rovnou objednejte, odesíláme hned v den naskladnění. Sledujte naše novinky a buďte první, kdo si tuto skvělou hru zahraje!

Těšíme se na vaši zpětnou vazbu v komentářích níže.

Doporučené produkty1